Co się stanie, jeśli ponownie włączę subskrypcję w ciągu 7 dni?

1 min. czytaniaostatnia aktualizacja: 10.15.2026

Jeśli ponownie aktywujesz subskrypcję w ciągu 7 dni od jej anulowania, odzyskasz wszystkie wcześniej zgromadzone benefity Respo Plus.

 

Czy ten artykuł był pomocny?