Inni użytkownicy widzą tylko treści, które samodzielnie publikujesz w Społeczności.
Twoje prywatne dane z aplikacji, takie jak pomiary, jadłospis czy cele, nie są widoczne dla innych użytkowników.
Inni użytkownicy widzą tylko treści, które samodzielnie publikujesz w Społeczności.
Twoje prywatne dane z aplikacji, takie jak pomiary, jadłospis czy cele, nie są widoczne dla innych użytkowników.