Czy po anulowaniu subskrypcji od razu stracę wszystkie prezenty?

1 min. czytaniaostatnia aktualizacja: 10.15.2026

Nie. Po zakończeniu subskrypcji tracisz dostęp do obioru prezentów, ale zachowujemy Twoje zgromadzone benefity przez 7 dni.

Jeśli w tym czasie ponownie aktywujesz subskrypcję, odzyskasz do nich dostęp.

 

Czy ten artykuł był pomocny?