Nie. W Pakiecie dla Par zawieszenie konta kupuje się osobno dla każdej osoby. Dodatek jest przypisany tylko do konta, na którym został zakupiony.
Jeśli obydwoje chcecie zawiesić współpracę, każde z Was musi osobno:
- Wejść w Twój profil w prawym górnym rogu → Dodatki do pakietu.
- Wybrać odpowiedni okres zawieszenia.
- Kupić dodatek, a następnie go aktywować.
Jeśli zawieszenie wykupi tylko jedna osoba, konto drugiej pozostanie aktywne.
Centrum pomocy