Ręcznie dodane kroki możesz usunąć bezpośrednio w Dzienniku.
- Przejdź do Dziennika.
- Przewiń ekran do sekcji Kroki i kliknij strzałkę w prawo.
- Znajdź liczbę kroków dodanych ręcznie.
- Przesuń ją palcem w lewo, aż pojawi się czerwona ikona koszyka.
- Kliknij ikonę koszyka.
Ręcznie dodane kroki zostaną usunięte.
Centrum pomocy